***

* * *

і більше дух йде догори
сам Бог в молитві мов качки качає
як весело все Син створив!!             
а дехто все ще обвисає


малюнок взяв дитячий
без прикрас
душі просвіт
             прямо кладе палітру
і віддає Тій, що спасає нас
і хоч би знявся світ й півсвіту –
все ж чомусь соромно покрасти нас


я ж і не Дух і не святий едем
та  може в серці щось проплачу
і все воздам Їй,  всім усе пробачу
народжу з серця Небу, й відійдем…

хто в нас? – в серцях
Любов і Бог
Син мовить нам
поплакати удвох

10.11.2004


Рецензии