Так не вистачаE повiтря, все душить i душить...

Так не вистачає повітря, все душить і душить.
"Я сила, я воля"… Я розпач і сльози вночі.
Я вся - безнадія, я злодій і правопорушник,
Кричи - не кричи.

Ці руки - не руки, це клапті розбитих ілюзій.
Він марився пальцям: зап'ястя, волосся, чоло…
І снився, й тривожив, і все, наче в замкненім крузі,
Було й не було.

Не можеться жити без нього (вульгарщина й годі),
А з ним - то, здається, не можеться і поготів.
Болить. Він болить і давно вже ніяк не проходить.
"Любив. Не хотів"…


Рецензии