Петя I

Так повЕлось в Укра;нi
З президентами бiда
Льоня перший, Льоня другий
Вiтi, тАкож були два.

Навiть в п'яному угарi
Нам таке не снилося
Кожнiй тварi, щоб по парi
Мабуть нам судилося

Цей Петро наразi перший
Як то був росiйськiй цар
Нiби з нього приклад держе
Майже єврокомісар

Але напис "Петр I"
Прочитає кожен з нас
Пiд його обличчам "чесним"
Одностайно - "Петя рас".


Рецензии