Завтра

Мої сили наче тиша
Прорізає крік душі
Моє серце кращє дише
Якщо вечір в шалаші

Ти мене почни чекати
Там, де розійшлись тоді
Моє серце схоче завітати
Й врятувать тебе в біді

Не ходи похмурим завтра
Зовсім все погано не буває
Хай зігріє словом ковдра
І душа твоя хай все пам'ятає


Рецензии