На столi

На столі я любила сидіти –
Мене мама сварила за теє.
Зраджувала культурі не рідко –
Й на мітлу сіла досі зелена.
Мені квіти приносили хлопці –
Я обачно їх ставила в воду,
Як та колька затьмарила сонце
Моє серце не йшло на супротив.
Я хотіла скоріш дорослішать
І кипіла "хто розумом вдячний",
Та стомилась брехати я вічно –
Разом з ними не висієш щастя.
На столі я любила сидіти –
І сиджу, поза мамині очі,
Та ніхто не порушить картини,
Ти сідай коло мене як хочеш...

20.09.17.


Рецензии