Добрий ранок, дiти!

Пісні Дзюмак н.в.

1 куплет
Встала вранці дітвора,
Бо до школи вже пора.
В цей святковий вересневий день!
Радо школа стріла нас
І радіє увесь клас.
Кличе всіх дзвіночок дзень - дзелень!
Приспів:
А на вулиці погода, -всі
Дощик припустився враз.
На даху і по бруківці
Вибиває джаз.
--Уа-па-ра-па,
--Уа-па-ра-па.
Добрий ранок діти!
Щі-пі-рі, пі-пі.
--Уа-па-ра-па,
--Уа-па-ра-па.
Добрий ранок діти!
Щі-ди-пи-пі-пе-рам.

2 куплет
Поспішають матері
Вранці по своїм ділам.
Ну а вчитель відкриває
До освіти храм.
І покаже, і розкаже
Про науки нам.
Як навчатись на відмінно
Любим шко-ля-рам.
— У-а-па-ра-па,
---Уа-па-ра-па.
Вчиться на відмінно
Любі школярі.
— У-а-па-ра-па,
---Уа-па-ра-па.
Рам пам па-па-ра-па.
Ва-па –па –ра –па - пам.

3 куплет
- А мені вже надоїло вчитись кожен рік
Хочу плавати на морі і відпочивать весь вік.
- Треба нам не лінуватись а старатися усім
Щоб країна процвітала бо це наш рідний  дім!
Ух
Добрий ранок дітиииииии!
Щипирипопоу ес!
Эбадубаб оу ес!
Ау!
Щипапапапапау!
Хахаха.

12 июля2016р


Рецензии