Молодятам

Життя,мов нива з золотим колоссям,
Де колоситься ,Богом   даний,хліб.
Багато пережити довелося,
Багато незабутніх в житті  діб.

Сьогодні  день в вас незабутній:
Це  була мрія кожного  із вас.
Й сьогодні мрія  ця здійснилась,
І очі світяться від радості  щораз.

Цей день ніхто з вас не  забуде.
Чарівні  ви ,і  милі,і  красиві.
То ж  вірність  лебедина  хай в вас  буде
Й щоб все життя були такі ж  щасливі.

Ви,мов зернята,на очах зростали,
Дорослішали ви із кожним днем.
А вже сьогодні на  рушник ви стали
Й обітницю дали пред  вівтарем.

Сьогодні ви,мов лебідь  і  лебідка.
Пред Господом створили ви сім’ю.
Ти,донечко,мов білосніжна квітка,
Що розцвіла сьогодні у раю.

Леліяла тебе,доню,любов’ю,
Вкладала душу в тебе  я свою.
І материнське слово  тобі мовлю,
За твою долю Господа молю.

Багаття  ви  сімейне  розпалили,
Окрилені  любов’ю навіки.
Щоб в злагоді й любові завжди жили
Й життя хай встелять квіти й  рушники.

Нехай народяться у вас чудові діти,
Щоб ви зростили їх,неначе пташенят.
Й щоб дочекали  ви того моменту,
Як правнуки у  гості  прибіжать.

Нехай Господь вам завжди помагає
Хай  Мати Божа бере  під покров.
Хай Ангел  береже  й охороняє,
Й нехай панує злагода й  любов.


Рецензии