Ике аккош..

Ике аккош зэнгэр кульдэ йозэ..               
Бер - беренэ назлы сыенып..
Синдэ мине шулай соя иден,..               
Ж,ылы колачын,да иркэлэп..

18.09.17.
(Экспромт на татарском языке!))))))


Рецензии