Wiosna

 
 
Bardzo przepraszam, moj grzeczny kawaler,
Juz, nie jestem we flirtowym stanie.
Ale to mocno mnie zachwycilo
Noc calan sama bezsennan spendzilam.
 
Tamta wiosna na pamic przyszla
Kiedy mnie mowil kochany o przyszlosci
Juz nie mlodziutka i wiem to jest pustka,
Ale, daremno, nie chue serduszko

I tak cichutko powietrze donosi,
To mnie wiosna do gory unosi,
W plomieniu kwiatow porusza skrzydlami
Mlodoc od razu spotka sie z nami.


Рецензии