Неприятность

Прикрість

(Сонет)

Сьогодні політики в моді,
всі інші як зайві немов.
Щось вмерло значиме в народі
й навряд що повернеться знов.

Хтось щастя на власнім городі
чи то на базарі знайшов.
Творити й мені, мабуть, годі
у світі найкращою з мов.

Написане видати мушу
за пенсію вбогу свою.
У роздріб порубану душу,
де можу, то там продаю.

Хоч все те пристойне і гоже,
надійне, як зброя в бою.




––––––––––

© Анатолій Загравенко.


Рецензии