нехай закiнчиться весна

i коли после тебе залишиться пам'ять,
або залишиться непотрiбним твiй лик.
тiльки кiнець весни може поранити,
все iнше, як снiг.

i зрозумiв всю суть твоiх слiв.
ось-ось весна зараз разревётся.
що iснуе придуманий мiф,
мовляв кожна нитка порвётся.

я думаю це моя остання весна,
менi в наступну весну заборонили бути.
тому як ця братстка вiйна
давно нас вбила по сутi.


Рецензии