Сьогоднi iнший день

Сьогодні – інший день…
Сьогодні – інший шлях…
Незвичний стан речей…
У Небі – інший птах…

Інакший плюскіт хвиль…
Інакший шепіт трав…
Сьогодні – більше сил…
Тихіший щем вистав…

Сьогодні – інший світ…
Сьогодні – тонша гра…
Дзвенить інакше сміх…
Прозоріша вода…

Сьогодні – все не так…
Інакший плин життя…
Інакше пахне сад…
– Любові відчуття…

13.09.2017


Рецензии