Як мiняють постiльну бiлизну...

…як міняють постільну білизну -
покоління міняють роки…
та їм байдуже  - радість чи тризна,
стрімголов  спіралюють віки…
ця земна та всесвітняя  постіль -
що колиска людського кубла
на гостину зібралися – гості
хазяйнують  - земля замала…
і  приречений  на непізнання
вавілонської  башти  секрет
і мечеті, і шпилі, і бані
догори, в небеса… порух… злет?
тільки птах – йому в небо злітати
так банально... в кармічності драм
нам ніколи цього не пізнати…
кожен з небом стає сам-на-сам.
відчайдухи, злочинці, герої
і, звичайно, поети…. вікам
полишають майдани і трої
по собі… біля сонячних брам.

монолог? діалог?  не дочутись…
знає  віра – душа бо злетить!
лише розум  тебе каламутить:
може – ні? може - так?… й то на мить….


Рецензии
Приєднуюсь до усіх ваших стверджень. Лише проти каламутності розуму. Господь дав вибір,але тільки міцна віра нас спасає від недбальства і приземленості наших душ. Дякую Господу,що ви не зневірились. Добра, тепла вам та Божої Благодаті. Віра,яка впевнена,що душа злетить.

Вера Бондаренко-Михайлова   05.10.2017 11:19     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.