Прощай

Прости, прощай
Моя зоря
І не шукай
Де дівся я.

Я у віршах
Усе сказав,
Чи мат, чи шах
Не відгадав.

Не віриш ти,
Мига ж зоря,
Лишив сліди
І зникну я.

Хотів світить
Подовш і я,
Прошу простить,
Зника зоря.
15.09.17.


Рецензии