Митт в сть

Сьогодні був сонячний день.
Ми бігали вздовж узбіч,
Шукали для сну мішень.
Як швидко настала ніч!

А потім в якомусь сні,
Не знаючи про статут,
Ховались від метушні.
Як швидко світанок тут!

За колом таких подій
Лиш паростками зійдуть
Праобрази наших мрій.
Як швидко діти ростуть!

Як швидко несе вода
Джерельце у небуття,
Як зникне зоря руда,
Так швидко мине життя…   

Наталія Іва.  17.09.2017


Рецензии