коли ти поряд

В твоєму волоссі заплуталась липа,
І пахне, мов літо, шкіра твоя.
Неначе хтось з неба квітів насипав,
Які прикрашають чисті поля.

І дихати легше, коли ти поряд,
І хочеться жити: знову і знов!
Пронизує наскрізь мене твій погляд, -
Я бачу в нім щиру, справжню любов.

Tanya Pashkova


Рецензии