***

Я имею друзей далеко – далеко,
Где каштаны заснежены белыми гроздями
Купола, купола, как пожар золотой
В небе синим со звездами поздними

Я маю друзів. Далеко - далеко
Де каштани засніжило гронами білими
Бані, як пожежа золотий, так легко
Над зеленими височіють гілками


Рецензии