Скрiзь у нас

Кум прийшов до куми
Із своїми дітьми,
Ти на день їх візьми,
В кінця дня будем ми.

Із дружиною вдвох
Їдем в місто, дай Бог,
Щоб купили все там
Діточкам школорям

Прийшов вечір кума
З діточками двома
Кумів ждала дарма,
Їх нема і нема.

Телефон задзвонив
І кум їй сповістив,
Що в лікарні лежать
Рани щоб лікувать.       
               
Це бандит із ножем
Різав їх під кущем
Та всі гроші забрав,
Добре що не вбивав.

Скрізь куди не піди
Чуєш крики біди,
Такий устрій у нас
В олігарховий час.

Ці бандити живуть
І спокійно крадуть,
А бандит мілкота
Для них вся біднота.
15.09.17.


Рецензии