День пожилых людей. Казус нашего времени

У цесным вагоне я ехаў дадому

Мяне запытала бабуля с катомкай:
Скажы,калі ласка, ты мне,
мой сыночак,
калі мой прыпынак і
дзе мне выходзіць?
         Куды ж ты бабуля,
         пуць-сцежку трымаеш?
         у тваiм та узросце,
         шукаеш-блукаеш???

-Міленькі,
мне трэба
у тыя мясціны,
дзе водар чысцей,
дзе утульна і міла

        туды,
        дзе не ведаюць
        плетак і злосці,

        у бядзе дапамогуць
        без пэўнай карысці,

        ужываюць у размову
        прыемныя словы,

        туды,
        дзе сустрэнуць
        з адкрытай душою...

Ну,вельмі мне трэба туды,
галубочак,
Дык дзе мой прыпынак,
калі мне выходзіць???

У той момант
такі вось здарыуся казус:
на допыт яе не знайшоу я адказу!?


Рецензии
Красиво.
И,в основном,так оно и есть...(

Александр Анатольевич Лозовой   26.11.2017 01:17     Заявить о нарушении