Scumpa Nica

Scumpa noastra Nica
E foarte frumusica!
A fost in Soci nepotica
Fetita,draguta si mica!

Ea la marea Neagra
A vazuto pe bunica!
Suntem foarte fereciti,
Si de ea indragostiti!
 
 чтение,произношение:

 Скумпэ ноастра Ника,
Е фоарте фрумушика!
А фост ин Сочи непоцика,
Фетица,драгуца ши мика!

Я ла маря Нягрэ
А вэзуто пе буника!
Сунтем фоарте феричиц,
Ши де я индрагостиц!
    2017anul
    Sergei Nastas
  limba Moldovei


Рецензии