В льшняк сл ди. От ним...

*  *  *

Вільшняк і сліди.
От ним і ходи:
верби стоять край неочікуваної води:
диха джерельце кришталю
сюди і туди...

пряжка гаряча молитв до Ісуса
віти трясуться
впень і змирюся

зранку вирубувать вільшнячки
Бог стрельне в груди
в небо викину рукавички;
дивись: ще й спасуся

       з криги дихаю
       на той плин
       а звідти вогонь
       через кригу сюди

верби тремтять біля неочікуваної води

18.11.2005


Рецензии