Край села в бiленькiй хатi...

Край села в бiленькiй хатi
Живемо я й люба мати.
Час минає - не спинити.
Завітало вже і літо.

У садку зачервоніли
Вишні, стигнуть груші, сливи.
Над селом кружля лелека -
Ще до осіні далеко.


Рецензии