Батьки

ЖИТТЯ НАЗАД НЕ ПОВЕРНУТИ,ЗНАЮ
МОВ ПТИЦІ ПРОЛЕТІЛИ   ЇХ РОКИ
Я  ФОТО  У СВОЇХ РУКАХ ТРИМАЮ
ТАМ, ДЕ,СФОТОГРАФОВАНІ БАТЬКИ.

НА ГАНКУ,В БІЛОЗІР'Ї,БІЛЯ ХАТИ
ЖИТТЯ,МОВ В  ЧОРНО-БІЛОМУ КІНО,
СТОЯТЬ  МАТУСЯ І ПОКІЙНИЙ ТАТО
О БОЖЕ, ЯК  ЖЕ  ЦЕ  БУЛО ДАВНО.

ДОРОЖЧЕ НА ЗЕМЛІ БАТЬКІВ НЕМАЄ,
ВСІМ ДІТЯМ Я  Б ПОРАДИТИ ХОТІВ.
РІДНІШЕ НИХ -  НІКОГО НЕ БУВАЄ
ШАНУЙТЕ ВСІ,ЯК Я СВОЇХ БАТЬКІВ.

В  ЖИТТІ НІЧОГО ВІЧНОГО  НЕМАЄ,
НЕ  БУДЕ  З ТОГО СВІТУ ВОРОТТЯ,
СВОЇХ  БАТЬКІВ  ДОНИНІ ПОВАЖАЮ,
ЗА ТЕ,ЩО ВДВОХ ДАЛИ МЕНІ ЖИТТЯ.

12 ВЕРЕСНЯ 2017 РОКУ


Рецензии