В н славу х мав у руц

Він славу їх мав у руці,
Все руйнував палив,
Його боялися усі,
Він всіх володарів ганьбив,

І що від того? в тім помер,
Весь голий як родивсь,
А цвинтар груди так підпер,
Душа пішла у вись.

Його читаймо у книжках,
Урок на всі віка,
Що навіть хто наводе жах,
Землі є горсточка мала.


Рецензии