Весна де на зустр ч нам

Весна іде на зустріч нам,
Пахучі квітуть квіти,
Даємо волю ми пісням,
Радієм сонцю мовби діти.

Живе велика Україна,
З весной прокинулись садки,
Іще одна, іще хвилина,
Віршів складаються рядки.

Славетні обриси встають,
Земля радіє, Україна,
Тебе співають, бережуть,
Бо ти у серці, в нас єдина.


Рецензии