Пролет

ПРОЛЕТ

Пролет красива Земята обгръща,
с копринено цветни нежни ръце ни прегръща...
Потапяш се тихо в моя взор теменужен...
Хайде, шепни ми, колко той ти е нужен!

Топло Слънце в косите играе
и блясък лазурен в очите сияе...
Трепти сърцето - бяло кокиче...
Хей, прегърни ме! Аз съм твойто момиче!

Запяла в душата камбанка звъни,
оглася простора със песни-мечти...
И летим опиянени с Теб във висините,
и грее щастлива Любовта в очите!


Рецензии