що ви

А що може бути гірше ніж, спогади про приємне минуле
В день коли немає бажання жити?
Напевно тільки та біль, яку відчуваешь,
Коли хочешь обійняти, але не можешь.
Та біль коли вже не можешь плакати.
І відчуваешь як зникає якась частина тебе..
Слухаешь пісню і лежиш,
Обіймаючи подушку,
Теплячи біль.
І знаешь що це краще що може бути з тобою!


Рецензии