Озерце

Синь озерна – розливається,
Біла чайка там ширяє!
А дівчиночка, як стеблиночка,
Гірки сльози проливає!
А дівчиночка, як стеблиночка,
Гірки сльози проливає!

Озерце моє, маєш мене чути,
Десь коханий в дні імлистим,
На побаченні, мав учора бути,
Стрімким човником приплисти!
На побаченні, мав учора бути,
Стрімким човником приплисти!

Милого мого, жар кохання гнав,
Раптом воду вітер здибив,
Гнав на берег хвиль, та високий вал,
І уламки весел-крил!
Гнав на берег хвиль, та високий вал,
І уламки весел-крил!

Прощавайте ви, роки молоді,
Заберіть у  Світ незнаний
Та русалкою, і в оцій воді,
Щоб навіки буть з коханим!
Та русалкою, і в оцій воді,
Щоб навіки буть з коханим!


12.09.2017


Рецензии