5-я бамбардировка с Сонца?!

И эта лиш тока прыгожа ш

Ітак снова рвёцца сонцэ!
Шо ж гэто пак такое.
Ведь, эх, радіацыя
Зніщыть усё жывое.

Да, мы гэтого і ны ждалы.
А шо такэ Новша Эпоха?
Гэто ж вам но вода прам,
А ны Жывыj Огонь каксь.

Чого ж Хрыстос пак Прыходыв.
І снова, і зном – Баба вроде.
Кого Він гучыв добрэ
Бырыгті хоть прыроду.

Ах-ах, ув Москві горача!
Шэ j в сентябрі пуд 40.
І мы но наслаждаемся.
Всё будэ як завсёды ш.

Вішаj-вішаj лапшов больш!
Мы Макрона увмакароным!
Вместе с Порохном Пётрам!
Ось, віш, Юлька гондэ вш.

Нікакіх ш рэвалюцыяв
Не прінесёт Агонь зе j.
Ібо j дата такая ж,
Как завшыj ув вонькыj.

Ну, то скоро посмо3м
Какоесь кіно чы:
Как Нікалая мощы
Вас всіх увджохають.

Хто ж останэ жывоj щэ...
Да все! Ну, шо ты!
Бо ж і готовылысь
Шэ во на соборках.

А не отгребалі
Усё, шо Высокэ:
Да шо то за молнія
Ф тебя, Васілёчэк!? Любов зе скруглённа.
Ва всех загаловКах.
Как і словцэ Мир ОгNеNNый.

...а вот такіх цветочКав
Кавалерам не хоцца?


Рецензии