Армяне...

;;;;;, ;;;;;
;;;; ; ;;;;;; ;;; ;;;;;;;;,
;; ;;;;;; ;  ;;;; ;;;:
;;;;; ;;;;; ;;; ;; ;;;;;
;;;;; ;;;; ;; ;;;;;; ;;;:
;;;;;;;; ;; ;;;; ;;;;;
;;;;; ;;; ;; ;; ;;;;;,
;;;;, ;;;;; ;;;; ;;;;;,
;;;;;;; ;;;; ;; ;;;;;:


Рецензии