В камуфляжы и завшы в нору

Цэлю я. Бо Стрыльчук

Я в преддверіі січня сыжу
Да оно і моЛюся за Люськ.
А чого вона снова: втоплюсь-к...
Гонь іх знае там в скунсь.

Я Дагон! Даганю всіх ропушк!
Да і натэ во тіпа жэ буц.
Эх, а яда Ядвіжкі вазьмуць
Да j ісправяць сфоj пуць.

В каждым домы шэ е жэ мал кут,
Дэ j Малкут роскладуть.
А Основы чы хоть бы наjдуть
Дэ якые вдовушк.

Да. Вот малая родіна вунь
Зе і е прам ва всякіх півуньк.
І все пэвны ужэ: я бел рус!
А етвегыj хто чув.

Гадя прамо чы на сфіj кожух,
Всі но j топчуть святого Васюх:
Што ты пішаш?! Обух! Я j ловлю ж
Гэты люжыны пузьк.

От мні кажуть: чого на Канін
НапляВалі-та мы з ВалянЦін?
Ах, а хто яво ведае. Бык ш
Завсягды зе, бы Цігр.

От за ногы оно і дыржысь,
Ек проjідыш хоть з раз ву Дыржын.
Да j ны вэлыко там рощыкнысь
СукПроць сук горбатішк. 

...от куды хто быжуть?
Стрэлок нету ж в Конюх


Рецензии