У рiднiм селi

   
Добре з мамою жити у ріднім селі,
Легко й радісно дихати, солодко спати,
Прокидатись с птахами на ранній зорі,
Нове й світле життя з сонцем розпочинати.

Босоніж йти на луки, де трави шовкові,
Чути спів солов'їв у зеленій діброві,
Днем спекотним в садку в холодочку сидіти,
Де торкається квітів цілунками вітер.


Фото автора


Рецензии