Дывно мни. Во ж бы балет!

А я мысю вам сонет.
Да, і не трогает ледь

Кто-то окно засветіл
В яблоні гонды во мні.
Чы то ці в срубленых слів,
Господі, дух узлытів...

Відімо, это жэ Сівк
Раптом шэ j сеці розвісь
Прам во на двэрух вночі.
Вот я j попався в шызі:

Ты гэ вжэ шо тут заніс
Гындэ а во прамо с сіньць?!
Гэто жэ прамо святынь.
Мусор, ну, смітьте в свінін.

Да. Ты ззысы j в косовыць
Воврымя пару яіц с,
Ек но пуд вэчор собі
Взев да j скосыв бурЯныщ.

Ну, я j тут кавы нагрів
Да і пуд пранік-с вжлуктыв.
Ібо ж я трохы дурніj
Гондэ во, бач ты, за птічк.

Да. Вота танцы, дывы!
А ек то гэт совМеjСці
Ціп целевізарчык і...
Хі, да набор вам сцішків.

Некагда я размечтафсь!..
Ах, кабы взяць но сказаць –
А хтося раз і в печать
Вершыкыj Васіных с 5.

Да, чоловік вуж напрагсь!
Прамо-такы j натэ вам
Ціпа машынк-гавтамат,
Шо враз встрыкочэ ваш вярш.

Как жэ ля мні вам начаць
Ды нічаво не j зЯдаць
Посліj васьХода Луняшк,
Коль тут а во ножкі хваjн.

Ну, да об этом посля.
Мы жэ хотілы спярша
Взоры на зоры но класть:
Ах, моjі рідны вы Ангелы!..
Здравствуjте! Завшы царствуjтэ!
Спасыбі за фестівалі –
Вы бо оно і спасаjітэ
Нас од несчастіяв.

Я жэ но цар над котятамы.


Рецензии