Българки, поклон!

Автор: Генка Богданова


За вас,о българки чудесни,
в душата ми се раждат песни.
Жени и мъдри,и красиви,
и много, много талантливи.

По дух сте волни като птици.
За своя дом сте като жрици.
Сърцата ви са благородни
и влюбени във всичко родно.

Дарени сте с ръце изкусни.
Мед тече от сладките ви устни.
Ръцете ви тъй нежно галят,
в сърцата мъжки огън палят.

Раждате с любов в сърцата
на българския род децата.
Поклон пред вас,жени чудесни!
Поднасям ви букет от песни


Рецензии