Целувам с поглед твойте стъпки

Автор: Генка Богданова

Целувам с поглед твойте стъпки.
Кръвта ми луда от любов пулсира.
Сърцето ми люлеят сладки тръпки.
Крила за полет моят дух намира.

Как ли без тебе аз съм живяла?
Денят ми без тебе бил ми е ден?
Срещнах те и почувствах се цяла,
разбрах,че за мене си ти отреден.

Магия ли твоята обич ми стори?
С радост попаднах в най-сладкия плен.
Чрез тебе живея, дишам,говоря,
духът ми  литна от теб окрилен


Рецензии