Глянець

    
Так дорого розходиться тираж
Журналу невідомого нікому
Красиві фото , чудо антураж
Їх читачі переглядають знову.

І впізнають у кожному рядку
Свою історію навмисно не прикриту
Локація найкращого зразку
Де головні герої. Мить прожити

Обкрадинки центральна панорама
Їм дозволяє , а уже десь там
Сторінці на десятій, то реклама,
Яка дає можливість  ставить штамп

Журналу не потрібні компліменти
Його по суті мають оцінить
Хто за рекламу , фото елементи
А хто за ту життя єдину Мить.


Рецензии