Парасолька

День ще йде,але вже темно
Хмари знов пливуть напевно

В долині грім стрясає слух
Хай пливуть,такий Їх рух

Да лише у хмарі дірка-
Виручає расщепірка

Вибачте,тут правди долька
По справжньому це-парасолька...


Рецензии