Споj мне песню. Да но коб, бы шпань!

Нікогда не садіся з дебільмы.
Дажэ j еслі вговарвають надт.
Бо улад надорвэш оно сылы,
Колы станыш шэ j jім шось фпіхать.

Вот в Гутов жа норыці сыділы.
Выпывалы собі акурат.
Ну, а я, хы, рышыв jіх пуд ныркы.
І показую фоткы jіх хваjн.

Оj! Дак шо то? Неуж-то мы гондэ?
Прамо в кныжцы якогось шызка?
Ну, а шо жа ты пішаш Тімошцы?
Так-так-так! Ага-га!.. РоjЗоjБрав.

Да, ну, шо ты коверкаешь слово?!
Нашо гато во так да ша j так?
Шо за во ДыкТыне у Васёхы?
А, от слова Дыкар сТыне в падл?

Ну, так в нас ув Яновы ныколы
Навыть жебыну хто обіжав б.
Разве Вацык оно с Сухіх Борав
Чы ек зарэ с Подыща БрыльЯнт.

Так шо ты, дарагоj, тут не очень
РаспінаjСік на сік, бы тамат.
Я всё ромно поjіду до Ромныj
Да j ромашок нарву тібі смачн.

Да!.. ромня мне Тімоха, бы j Надь,
Шо во глушать спіртуху улад


Рецензии