Ми i наша планета

Пройде ще п’ятьсот мільярдів років
І планети нашої не буде,
Це слова астрономів пророків,
Тих, що ложать хрест на лоба й груди.

Нині це для нас далека казка
І тоді ніхто нас не згадає
Ти сьогодні подивись будь ласка
Після себе хто і що лишає.

Гляньмо тільки на природу
Як її ми нищимо сьогодні,
Всю рослинність та усяку воду
Це такі в нас звички всенародні.

Достроково нищимо планету
Не чекаючи мільярди років,
Між собою ведемо вендету
Й робимо без зайвих шоків.

Схаменімось хто ще жити хоче,
Бережімо увесь світ природи,
Хай із нас лукавий не регоче,
Бо розумні на Землі народи..
05.09.17.


Рецензии