Кабанчик

ЖДЕ      МЕНЕ    ПРИЄМНА   НОВИНА,
БО  ІДУ ДО КУМА   ЗАВТРА   ВРАНЦІ
БУДЕМ   З   НИМ  КОЛОТИ    КАБАНА,
НІС СВЕРБИТЬ-ТАК ХОЧЕТЬСЯ ПО ЧАРЦІ.

БУДУ  ЗА   СТОЛОМ  Я    ВИХВАЛЯТИ
ЗДІБНОСТІ  КУМИ   МОЄЇ      ВАРКИ,
ЩОБ   ВОНА,  НАМ  З  КУМОМ НАЛИЛА
САМОГОН МІЦНИЙ У    НАШІ    ЧАРКИ.

ШКВАРКИ НА СТОЛІ  Й ХОЛОДНИЙ КВАС,
І  ШМАТКИ  ТЕПЛЕНЬКОЇ   КРОВ'ЯНКИ
ВИХИЛИТЬ  Й  ВАРВАРА    БІЛЯ  НАС
ЧАРКИ    ТРИ   СОЛОДКОЇ  СЛИВЯНКИ.

У  КУМИ   НАПРУЖИЛОСЬ  ВСЕ   ТІЛО,
А   КОЛИ    КУМ  КОЛЯ    ЗАДРІМАВ
МАБУТЬ  ДУЖЕ,  ВЖЕ  ВОНА   ХОТІЛА
ЩОБ    ЇЇ  В  ЦЕЙ  ВЕЧІР  ПОКОХАВ.
05.09.2017 р.


Рецензии