Пiсня рiдного мiста

До рідного краю, до рідного міста
Мене знову кличе поклик душі,
Запах полину, калина в намисті
Алея "Закоханих" у дивній красі…

Вечірнім сузір'ям і містом милуюсь,
Вдихаю наснагу своєї землі.
Такою красою завжди я любуюсь,
Де м’ятою пахне, бузком в далині.

Чому ж не любити? Чому ж не кохати?
Своє рідне місто в якому живеш,
Найкращі вірші і поеми писати,
Стежину до нього завжди ти знайдеш.

В добрі і красі процвітай рідне місто,
Стелися барвінком на краще життя.
Хай квітне калина, чарує намистом,
І світлі дороги ведуть в майбуття.


Рецензии