Към младите сеячи на светлина

Автор: Генка Богданова

Повярвайте, не ще угасне светлината,
духът ни ще лети към свободата,
ако творци на словото живеят
и мъдрост с книгите в душите сеят!

С Пегас на воля вие полетете,
мечтите си в реалност превърнете!
Бъдете силни, смели, окрилени,
към бъдеще по-светло устремени!

Щом сеете на Словото зърната,
светлина и мъдрост жънете в отплата.


Рецензии