Лето прощается с нами

Л Е Т О
Лето  прощается  с  нами,
Грустно  трепещет  листом,
Яркими  машет  цветами,
Жёлтым  виляет  хвостом.
Сизую  прелесть  прохлады,
Носит  на  блюде  времен…
…Лето! – Уходишь? - Так  надо.
…Осень  восходит  на  трон.

Л І Т О

Літо  прощається  з  нами,
Синім  тріпоче  листом,
Яркими  манить  квітками,
Жовтим  вірує  хвостом.
Вже  прохолодне  повітря,
Хмарі   та  дощь  по  ночам,
В південь  ще  сонечко  літнє.
…Осінь йде!  -  зустрічай.


Рецензии