Кохана, я прошу пробач

Де у житті я помилився?
Що у житті зробив не так?
Чи ж справді дурнем я вродився,
Чому тебе образив так?
Пробач мені, моя кохана,
Що поступив я так з тобою,
Що та глибока, давня рана
Ще й досі не дає спокою.
Бо й зараз ще вона жива,
Болить, хоч тридцять літ минуло.
Мої образливі слова,
Якби  й хотіла б, не забула.
Напевно море сліз гірких
Ти виплакала після того.
Пробач мені мій давній гріх,
Пробач, прошу, заради Бога.
За ту образу, біль, за плач,
За сльози, що залили очі,
Кохана, я прошу пробач,
За все, що сталось тої ночі.
11.08.2017


Рецензии