ЕЛА! акростих

Автор: Генка Богданова

Щ е шепна вечно само твоето име!
А нгел мой, ела и нежно прегърни ме!
С илно, всеотдайно, знаеш,  те обичам.
Т воя съм навеки, на тебе се обричам.
Л юбов си ти красива, за мене отредена.
И сладката мечта, в сърцето ми родена
В ладееш и сънят ми, обсебил си го властно.

Л аскаво зова те и пламенно, и страстно.
И скам да докосвам топлите ти длани.

С лънчевите ласки в ръцете ти са сбрани.
И стинската обич е слънцето в небето.

С ладката й тръпка  пари във сърцето.

М оля те, със мене остани до края!
Е ла и отведи ме в Ада, или в Рая
Н а любовта гореща, от двама споделена.
Е ла! Да бъдем с тебе – така е отредено!


Рецензии