Кабинет временщиков

Кабинет временщиков*,
Измена троекратна,
Сплошное обрушенье.

Роль ясна гробовщиков,
Гибель безвозвратна,
Державы удушенье.

*)Временное правительство
России, 1917г.

Сентябрь 2017г.


Рецензии