Осiнь у рiдному мiстi

Осінь у рідному місті -
Вересневого сонця цілунок,
Чорнобривців квіти вогнисті
І яблук доспілих трунок.
 
Також це жовтня барви:
Золото й самоцвіти.
І зникаючі в сірих хмарах
Птахи, що летять до літа.

Ще це листопаду вітер
І перших сніжинок танок.
Осінь в моєму місті -
Це в зиму чарівний крок.


Рецензии