Слънце, ти си моето слънце!

Слънце златно ненагледно,
Светлина на очи ми!
Като рекичка вълшебна
Всички думи са твои!

Любовта нас свързва крепко!
Ти и аз - една душа е!
Благодарност към Твореца
Ще приносеме заедно!
14.07.2017


Рецензии