***

Під молочним шляхом серпневої молитви
вдихаю ніжний аромат троянд,
ти руки моєї ніколи не проситимеш,
я тебе нікому не віддам.

Під молочним шляхом серпневої молитви
Троянди болісно впивають по руках.
У сутінках буденності усмішки не носитимеш,
Шукатимеш її в чужих-моїх очах.

Під молочним шляхом серпневої молитви,
В трояндовім вбранні до вівтаря,
Тобі мого вогню ніколи не згасити,
Бо та любов - то вранішня зоря.

Під молочним шляхом серпневої молитви,
Заручини серед пелюсток тих троянд.
Так руки моєї ти і не проситимеш,
але і  я тебе нікому не віддам.


Рецензии