Zaboravi

Zaboravi
Da ne daj sebje pokvariti...
Iskoristiti...
Da povrijediti...

Hajde Nikyo*
Da urade
Stvarni korak
Kao bic...

Kada sam
Ja jedna
Kao
Lila i Marija
Zbog sirotstva

Kada nema
Vatre
Vere

Osjeti...

Nikyo* - kote movasi — прием из айкидо

30.08.2017


Рецензии